Hyvää kevään 2018 alkua!
Heti vuoden vaihteen jälkeen OAJ:n Omnian paikallisyhdistys aloitti toimintansa. Neljä Omnian opettajayhdistystä erosi EKPY:stä ja ne muodostivat oman työnantajakohtaisen paikallisyhdistyksen. Lisäksi osa EKOAY:n jäsenistä liittyi Omnian paikallisyhdistykseen, sillä Espoon aikuislukio ja Espoon työväenopisto kuuluvat Omniaan. EKPY:n opettajajäsenmäärä laski täten 10 % ja on nykyään noin 3 600.

Keväällä järjestetään OAJ:n valtuustovaalit. OAJ-YSI (peruskoulun ja lukion opettajat) valtuustovaali järjestetään niin sähköisenä sekä perinteisenä uurnavaalina. Sähköinen äänestys on 19.2.-4.3.2018 ja uurnavaali 26.-27.3.2018. LTOL (lastentarhanopettajat) ja SMOL (musiikkioppilaitosten opettajat) valtuustovaalit järjestetään ainoastaan sähköisenä 14.3.-27.3.2018. On tärkeää, että äänestät! Äänestämällä voit varmistaa, että itsellesi tärkeitä asioita käsitellään OAJ:n valtuustossa.

Jännistystä kevääseen tuo meneillään olevat sopimusneuvottelut. Kaikki kunta-alan sopimukset päättyvät 31.1.2018. Kunta-alan työntekijät vaativat ostovoiman turvaavia palkankotoruksia, jotka vastaavat vähintään työmarkkinoiden yleistä linjaa. Odotamme mielenkiinnolla sopimusneuvotteluiden tuloksia.

Ammattiyhdistysterveisin,
Antti Piiroinen
puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielenilmaus Läkkitorilla Leppävaarassa

Tervetuloa JUKOn, JHLn ja JYTYn järjestämään mielenilmaukseen LÄKKITORILLE, Leppävaaraan (ostoskeskus Selloa vastapäätä, radan toisella puol...