Syksy 2019

Kesä ja kesälomat alkavat olla jo takanapäin ja monet suuntautuvat jo tulevaan syksyyn. Espoon ja Kauniaisten paikallisyhdistyksen syksy on myös täynnä tapahtumia. Espoossa järjestetään OAJ on the Road tapahtuma keskiviikkona 25.9., Paikallisyhdistys on mukana järjestämässä tapahtumaa OAJ:n toimiston ja Pääkaupunkiseudun alueyhdistyksen kanssa. Iltapäivätapahtuma pidetään Ison Omenan ostoskeskuksessa, jossa voitte tavata opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia. Iltatilaisuus pidetään uudessa Aalto -yliopistossa. Luennoitsijana toimii Mirja Sinkkonen, joka puhuu työssä jaksamisesta sekä siitä, kuinka selvitä, kun työstressi painaa päälle. Kutsu tilaisuuteen tulee myöhemmin syksyllä.

Paikallisyhdistyksen vuosikokous pidetään maanantaina 28.10.  Paikallisyhdistyksen jäsenyhdistyksien kaikki henkilöjäsenet ovat tervetulleita kokoukseen. Kannattaa tulla paikalle tutustumaan hallituksemme jäseniin sekä keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Kutsu lähetään myöhemmin.

Paikallisyhdistys pitää perinteisen yhteistyöillan Espoon ja Kauniaisten kuntapäättäjille sekä virkamiehille perjantaina 15.11.. Tilaisuudesta on muodostunut antoisa tapaaminen, jossa käsittelemme ajankohtaisia asioita sekä pyrimme vaikuttamaan tulevan vuoden talousarvioon.

Viime aikoina on puhuttu yleisesti vuosityöaikamalleista. Perusopetuksen vuosityöaikakokeiluun ei lähdetty Espoossa, mutta osa Espoon esiopettajista on mukana uudessa työaikamallissa, esiopetusta antavien varhaiskasvatuksen opettajien ja erityisopettajien työajan järjestäminen vuositasolla tasoittuvaksi. Kokeilu alkoi tammikuussa 2019 ja se kestää 31.7.2020 asti. Paikallisyhdistys seuraa kokeilun edistymistä. Lue lisää asiasta klikkaamalla tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielenilmaus Läkkitorilla Leppävaarassa

Tervetuloa JUKOn, JHLn ja JYTYn järjestämään mielenilmaukseen LÄKKITORILLE, Leppävaaraan (ostoskeskus Selloa vastapäätä, radan toisella puol...